האם המציאות שבה אנו חיים היא אמיתית או רק שלב בדרך להשתלבות מלאה בעולם וירטואלי? בעידן שבו הבינה המלאכותית מתקדמת בקצב מסחרר, והרבדים הווירטואליים הופכים לטבע שני, הספר החדש של עמית קיסר חושף תובנות מדהימות על האבולוציה הדיגיטלית של האנושות. דרך סיפורו האישי, ניסיונו רב-השנים בתחום המציאות המדומה, והחזון שלו לעתיד בו גבולות בין הפיזי לדיגיטלי ייעלמו – הספר מציג את השינוי העמוק שעובר על עולמנו.
עמית קיסר הוא יזם, מומחה למציאות מדומה ורבודה, וסופר החוקר את ההשפעה של טכנולוגיות מתקדמות על החברה האנושית. עם ניסיון של יותר מעשור בהבאת חוויות וירטואליות לעולם הפיזי, הוא הפך לדמות מפתח בתחום, הן בישראל והן בזירה הבינלאומית. ספרו החדש "בין מציאות לסימולציה" הוא מסמך מרתק שמתאר כיצד טכנולוגיות כמו בינה מלאכותית, מציאות מדומה וסימולציות מתקדמות מעצבות מחדש את הדרך שבה אנו חיים, עובדים ולומדים.
המסע שלי למציאות מדומה החל עוד ב-2013, כאשר הקמתי את החנות הראשונה בישראל לציוד VR, ואף פיתחתי את משקפי Caesar One VR. מאז, חוויתי את התפתחות התחום על כל גווניו, והפכתי לעד בלתי רשמי לשינויי הענק שהוא מחולל. אבל מה שבאמת נתן לי השראה לכתוב את הספר היה המסע של בתי, יולי, שנולדה אל תוך עולם שבו המציאות המדומה היא חלק בלתי נפרד מחייה. מגיל שלוש היא חיה בשני עולמות – הפיזי והווירטואלי – ולימדה אותי שהדור הבא כבר אינו רואה הבדל ביניהם. דרך הסיפור שלה, והחזון שלי לעתיד, הספר מספק הצצה לעולם שבו נוכל לבחור את המציאות שבה נרצה להתקיים.
הספר משלב בין תובנות אישיות, סיפורים אמיתיים, ומחקרים עכשוויים על ההתפתחות של הבינה המלאכותית, מציאות מדומה והמהפכה הדיגיטלית שאנו חווים. הוא יחשוף בפניכם כיצד:
זהו ספר למי שמתעניין בעתיד האנושות, בטכנולוגיות מתקדמות, ולכל מי שרוצה להבין כיצד המהפכה הדיגיטלית תשפיע על חיינו בשנים הקרובות.
הרשמו עכשיו וקבלו הודעה מיד עם יציאת הספר.